Afscheidscadeau arts

Afscheidscadeau voor de arts. Kom hieronder alles te weten over een mooi afscheidscadeau voor een arts.
Afscheidscadeau artsHet kopen van een afscheidscadeau voor de/je arts kan een emotionele gelegenheid zijn. Misschien heeft de arts je geholpen, je leven gered, of je helaas niet kunnen helpen maar is hij of zij wel emotioneel een grote steun geweest. Het kopen van een cadeau voor de arts is afhankelijk van de tijd dat het je arts is geweest, en de band die er tussen jullie samen was. Op deze pagina kom je meer te weten over het kopen van een afscheidscadeau arts, bijvoorbeeld een mooi persoonlijk cadeau.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een arts ->

Afscheidscadeau arts:

Een arts kan wanneer er sprake is van een afscheidscadeau alles wel waarderen. Maar het is natuurlijk erg leuk om voor je arts een medisch tijdschrift te kopen met daarin allerlei leuke weetjes, of:

  • een tijdschrift van zijn persoonlijke smaak en medische specialiteit (chirurg/kraamhulp/huisarts, misschien is je arts wel geïnteresseerd in sterren!)
  • welke muziek vind je arts leuk? een mooie oude plaats kan leuk zijn om te geven, en geeft ook nog een emotionele waarde. Of een leuke hippe cd of één nummertje.
  • artsen lezen vaak graag. Een klein boekje over een bepaald land of een medische specialiteit met daarin allerlei weetjes kan leuk zijn om te geven. Of misschien wil je arts wel even weg zijn uit de medische wereld, dan kan een natuurboek over de beren op de noordpool, of de toekans in de Amazone wel een leuk afscheidscadeau zijn. Het gaat om het gebaar!
  • lekkere kazen en/of bonbons, met een goede wijn/port/Cherry. Ook whiskey kan het goed doen, met een leuk borrelglaasje erbij. Ook artsen moeten af en toe ontspannen!
  • een mooie bos bloemen bestellen, leuk in combinatie met een flesje wijn of heerlijke doos met chocolade.

Cadeau voor een arts:

Zoals hierboven besproken zijn er verschillende cadeaus die leuk zijn voor een arts.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Enkele andere leuke cadeaus voor een arts zouden kunnen zijn:

Een mooie mok geven als afscheidscadeau?

LEES HIER MEER OVER EEN MOK BEDRUKKEN ALS AFSCHEIDSCADEAU ->

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere thema’s:

Afscheidscadeau arts
4.7 (93.33%) 9 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *