Afscheidscadeau buren

Afscheidscadeau buren. Wat is leuk om te geven aan je buren als je gaat verhuizen?
Afscheidscadeau burenAls je buren gaan verhuizen of als je zelf gaat verhuizen is het leuk om ze een toepasselijk cadeau te geven. Jullie zijn jarenlang goede buren van elkaar geweest en een origineel afscheidscadeau is dan wel op zijn plaats. Je kent elkaar na al die jaren behoorlijk goed en een geschikt cadeau hoort daar ook bij. Op deze pagina kom je meer te weten over het kopen van een afscheidscadeau voor buren (Afscheidscadeau buren tips). Veel plezier met het kopen van een mooi cadeau voor je buren!

Een mooie bedrukte mok of een leuk bedrukt tegeltje kopen voor je buren doet altijd goed. Klik op één van onderstaande links om de mooiste afscheidscadeaus voor buren terug te vinden.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor buren ->

Enkele andere leuke cadeaus voor buren zouden kunnen zijn:

Afscheidscadeau buren:

Unieke cadeaus.
Juist doordat je elkaar goed kent, kan het behoorlijk lastig zijn om een geschikt cadeau te geven. Een bosje bloemen is altijd leuk en lief om te geven, maar niet echt origineel
als het om een afscheidscadeau gaat. Je wilt iets geven wat echt een herinnering aan jullie tijd als buren waren, een uniek en persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld:

  • Een foto van jullie met de buren op een tegel of in een mooie fotolijst
  • Leuke persoonlijke tekst op een tegel of op mooie glazen
  • Champagne of fles wijn met jullie foto erop om te bewaren (niet opdrinken)
  • Kussentjes met foto
  • Handdoeken met eigen naam
  • Mooie bos bloemen (lees meer over bloemen bestellen hier)

Als je een duurder cadeau wilt denk dan bijvoorbeeld eens aan een afscheidsetentje voor de buren bij je thuis of uit eten met de buren. Je kunt een High-Tea of een afscheidsborrel feest geven.

Zelf gemaakt cadeau voor je buren:

Zelfgemaakte cadeaus.
Als je zelf een beetje creatief bent en je wilt echt voor iets helemaal unieks gaan maak dan een zelfgemaakt cadeau. Persoonlijk en iets waar tijd en aandacht is besteed, bijvoorbeeld een zelfgemaakt portret of schilderij van je buren op canvas. Of denk aan handgemaakte kussentjes, kaarten en vriendschap sieraden. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, maar voor iedere goede buur is er wel een geschikt leuk afscheidscadeau te bedenken!

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor buren ->

Een mooie mok geven als afscheidscadeau?

LEES HIER MEER OVER EEN MOK BEDRUKKEN ALS AFSCHEIDSCADEAU ->

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere thema’s:

Afscheidscadeau buren
4.6 (92.22%) 18 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *