Afscheidscadeau collega maken

Afscheidscadeau collega maken, een afscheidscadeau voor je collega.
Afscheidscadeau collega makenMen zegt wel eens: je spendeert met tijd met je collega’s dan met je eigen partner! Een gezegde die doorgaans klopt als je fulltime werkt. Je ziet elkaar bijna elke dag en je weet wat er in elkaar omgaat. Het is dus goed verklaarbaar dat de band met je collega’s vrij sterk is. Natuurlijk met de ene wat meer dan de ander. Als er een collega waar je juist zo goed mee kon opschieten vertrekt, omdat hij of zij bijvoorbeeld een andere baan heeft gevonden, dan is dat vaak niet zo leuk. Soms zelfs heel naar. Je mocht hem of haar zo graag en bij vertrek zal de sfeer toch anders worden op de werkvloer. Omdat je jouw collega zo graag mag en dit graag te kennen wilt geven, is het op z’n plek om je favoriete collega dan een afscheidscadeau te geven. Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau collega maken.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een collega ->

Afscheidscadeau collega maken:

Hieronder enkele suggesties voor afscheidscadeaus:

  • Een mooie bos bloemen (lees hier meer over online bloemen bestellen). Als je weet dat hij of zij van rozen houdt, kies dan voor een bos rozen. Een gepersonaliseerde bos bloemen doet nog meer dan een doorsnee bos bloemen.
  • Heb jij in het verleden een leuke foto gemaakt van jou en je collega? Bijvoorbeeld tijdens een personeelsuitje waar je enorm gelachen hebt? Een mok met deze foto erop gedrukt is dan een heel leuk aandenken.
  • Kan jouw collega wel wat geluk gebruiken? Is hij of zij misschien ontslagen? Geef hem of haar dan krasloten cadeau! Wie weet wint jouw collega wel een hele mooie prijs. Eeuwige dankbaarheid zal je zeker krijgen.

Afscheidscadeau zelf maken?

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een afscheidscadeau te gaan maken. Er zijn talloze leuke geschenken te bedenken die leuk zouden kunnen zijn voor een afscheid van een collega. Te denken aan het maken van een mooie mok met foto, een tegeltje met tekst of een ander gepersonaliseerd artikel.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een collega ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Meer pagina’s:

Afscheidscadeau collega maken
4.7 (94.29%) 7 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *