Afscheidscadeau docent

Dat verdient een 10! Op zoek naar een afscheidscadeau voor een docent? Kom op deze pagina alles te weten over een mooi afscheidscadeau voor je docent.
Afscheidscadeau docentIedereen verdient het om de waardering te krijgen waar hij voor werkt. Maar wat verdient die uitmuntende docent die jou zoveel heeft weten bij te brengen bij het afscheid? Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau docent. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau voor je docent of een docent.

Wanneer je een persoonlijk cadeau wilt bestellen dan kan je op één van de links klikken.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een docent ->

Afscheidscadeau docent:

Met de meeste docenten heb je een andere band dan met je medestudenten. Een afscheidscadeau moet dan ook passen bij jouw relatie tot je docent; Heb je veel aan hem of haar te danken, dan mag je best wat extra’s geven als afscheidscadeau. Je docent is immers in veel gevallen de start van jouw carrière. Niet iedereen zou zijn dagen toewijden aan het lesgeven van, soms gemotiveerde en soms niet zo gemotiveerde, studenten.

Met een bos bloemen als afscheidscadeau zit je bij een docent vast goed; bloemen geven blijk van waardering en een leuk boeket hoeft niet veel te kosten. Bedenk alleen
wel dat sommige docenten met heel veel klassen op den duur een kamer vol bloemen zullen hebben of een kast vol luchtjes, zeepjes en dozen bonbons. Het is een idee om met een groep medestudenten samen een iets groter cadeau te geven of om af te spreken wie welke cadeau’s geeft.

Afscheidscadeaus voor docenten kun je bijvoorbeeld afstemmen op de manier van lesgeven:

  • Een goede fles wijn, voor de docent met de vlotte babbel
  • Een boekenbon, voor de docent die graag van anderen leert.
  • Een gepersonaliseerde pen, voor de verstrooide professor.

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Cadeau voor een docent:

Je ziet het, docenten zijn snel tevreden. Misschien niet als je het om je cijfer gaat, maar een afscheidscadeau als blijk van je waardering wordt altijd op prijs gesteld. Koop mede daarom een leuk cadeau voor een docent om hem of haar eens goed te verrassen! Niet alleen voor verjaardagen of als bedankje eens een mooi persoonlijk cadeau voor op het bureau bijvoorbeeld, een bedrukte mok.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een docent ->

Meer pagina’s:

Afscheidscadeau docent
4.7 (93.33%) 3 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *