Afscheidscadeau Frans

Au revoir! Op zoek naar een mooi afscheidscadeau met een Frans tintje?
Afscheidscadeau fransEen verrassend afscheidscadeau voor je collega. Het kan lastig zijn om iets ludieks te verzinnen, maar ook heel leuk omdat je er iemand mee verrast. En vooral op deze manier nog extra kan bevestigen dat je iemand hebt gewaardeerd, als collega én als mens of zelfs als vriend of vriendin. Een bos bloemen en een mooie kaart is altijd goed, maar spannender wordt het als dat de basis is, en je er samen met eventuele andere collega’s nog iets aan toevoegt (afscheidscadeau Frans).

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Afscheidscadeau Frans:

Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau met een Frans tintje.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • een Frans ontbijtje, aan de deur of op locatie.
  • een weekendje weg met partner naar Parijs bijvoorbeeld. Als ontspanning na inspanning.
  • samen een hapje eten in een gezellig restaurantje, waarvan je al hebt uitgezocht dat je collega het leuk vindt.
  • een ticket van een gaaf concert.
  • een mooie bos bloemen

Naast het uitgeven van dit soort uitjes, kun je natuurlijk ook iets persoonlijks geven. Dat kan iets zijn van jou of jullie zelf. Zelf gemaakt of zelf geschreven. Maar ook iets dat de persoon in kwestie persoonlijk raakt. Een mooi sieraad of een kledingstuk bijvoorbeeld dat een knipoog is naar een situatie die voor ieder bekend is.

Je kunt je collega op verschillende manieren verrassen als afscheidscadeau (lees hier meer over een afscheid van een collega). Samen een dagje ergens heel als laatste teamuitje is natuurlijk ook gezellig. Een en ander wellicht afhankelijk van de samenstelling van de afdeling of het bedrijf. Maak het origineel en zorg dat het een mooie én misschien vooral onvergetelijke dag of moment wordt. Het is naderhand fijn als je collega een leuke herinnering overhoudt aan die ene baan van toen.

Veel plezier in ieder geval, en maak er een mooie dag van!

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere thema’s:

Afscheidscadeau Frans
4.6 (91.25%) 16 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *