Afscheidscadeau huisarts

Afscheid nemen van de huisarts? Wat is leuk als afscheidscadeau voor een huisarts?
Afscheidscadeau huisartsHet is lastig om afscheid van iemand te nemen. Zeker wanneer je diegene een langere tijd kent of een goede band met diegene op hebt gebouwd. Zo’n persoon is vaak een synoniem voor je huisarts. Je vertrouwt je huisarts met je lichaam en gezondheid wanneer je ziek bent. Het is dus lastig en vaak vervelend als je afscheid moet nemen van je huisarts. Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau huisarts, wat is aan te raden en leuk? Denk aan een mooie bos bloemen of een ander geschenk, dit en meer kom je hieronder te weten!

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een huisarts ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau huisarts:

Wisselen van huisarts.
Afscheid nemen van je huisarts doe je niet zomaar. De meest voorkomende oorzaak van het afscheid moeten nemen van je huisarts is natuurlijk een verhuizing. Het is immers niet praktisch om vanuit een stad naar het andere te gaan, zeker niet als je ziek bent of spoedhulp nodig hebt.

Wat geef je de huisarts als cadeau?
Waarschijnlijk wil je geen emotioneel beladen cadeau geven aan je huisarts. Je wil iets aan hem of haar geven om je waardering voor alle goede zorg de afgelopen periode tonen. Dit kan je doen met bijvoorbeeld:

  • Een flesje wijn
  • Bos bloemen, alleen misschien niet zo handig in het behandelcentrum
  • Iets lekkers, zoals chocola, bonbons, nootjes enzovoort
  • Geschenkpakket, vaak zijn dit een soort mandjes met van alles erin en kan je bij veel winkels zelf samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld bij de kaasboer een mandje laten maken met een lekker wijntje erbij.
  • Ga je afscheid nemen van je collega die ook huisarts is (lees meer over een afscheid collega nemen)? Geef iets dat blijvends is, bijvoorbeeld een mooie tegel of mok, iets wat hij/zij niet snel weg zal gooien!

Cadeau voor een huisarts met een boodschap!

Een persoonlijke boodschap.
Nu kan het ook zo zijn dat je nog iets persoonlijks aan je cadeau toe wil voegen. In tegenstelling tot mensen waar je persoonlijker contact mee hebt kan je geen fotoboek laten drukken of een foto laten maken. Het beste is dus om een briefje te schrijven of een kaartje te kopen en daarop te schrijven waarom je hem of haar zo’n fijne huisarts vond. Dat wordt vast gewaardeerd.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een huisarts ->

Meer thematische afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau huisarts
4.6 (91.43%) 7 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *