Afscheidscadeau leerlingen

Afscheidscadeau leerlingen, een afscheidscadeau leerlingen basisschool en meer unieke afscheidscadeaus per thema.
Afscheidscadeau leerlingenEén van de belangrijkste periodes voor een leerling van de basisschool is de laatste klas, groep 8. Een heftige periode wordt afgesloten en een nieuwe periode zal na de vakantie aanvangen. Het laatste jaar van de basisschool kiezen de kinderen wat ze verder gaan doen met hun schoolloopbaan. 8 Jaar lang zijn de kinderen met elkaar opgetrokken. Deze schooltijd gaan ze niet meer vergeten. Bij afscheid nemen past een cadeau. Wat is er nou leuker om bijvoorbeeld een foto te hebben van je klasgenoten waar je zoveel lol mee hebt gehad. Kinderen realiseren zich eigenlijk niet dat de basisschooltijd nooit meer terug komt. Het is dan ook een passend cadeau om een leuk item te krijgen waar een foto op is afgedrukt. Zo zul je je medeleerlingen nooit meer vergeten.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor leerlingen ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau leerlingen:

Puzzel van een schoolklas (puzzel met foto)!

Een leuk idee is een puzzel waar de laatste klassenfoto op is afgedrukt. Een collage van foto’s van de gehele schooltijd, is ingelijst ook een afscheidscadeau waar nog veel naar gekeken zal worden. De herinnering blijft zo levend. Er zijn veel cadeaus te bedenken die als afscheidscadeau voor leerlingen gebruikt kunnen worden, maar foto’s
ergens op af laten drukken zijn de allermooiste herinnering.
Afscheidsavond

Het is gebruikelijk dat voor de laatste groep van de basisschool een afscheidsavond wordt georganiseerd. Meestal wordt een vrolijke musical opgevoerd door de leerlingen zelf en worden er toespraakjes gehouden door de leerkrachten. Op zo’n avond is het leuk om een afscheidscadeau te geven en te krijgen. Elke leerling krijgt hetzelfde cadeau waar ze met plezier naar zullen kijken. Voor nog meer inspiratie kijk op de desbetreffende website en maak je keus uit de vele mogelijkheden.

Bos bloemen als afscheidscadeau?

Namens de klas een mooie bos bloemen kopen om afscheid te nemen van je juf of meester? Tegenwoordig kan je gemakkelijk online bloemen bestellen. Ook kan het leuk zijn om een bijpassend tegeltje of vaas erbij te bestellen.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor leerlingen ->

Afscheidscadeau leerlingen verhuizen:

Ga je met de school verhuizen of gaat er een leerling verhuizen, dan kan het leuk zijn
om een afscheidscadeautje te bestellen voor hem of haar. Je zou iets blijvend kunnen bedenken, bijvoorbeeld een mooie fotolijst met een bijzondere foto erin, of misschien wel een mooie mok of tegeltje als afscheidscadeau? Een bos bloemen doet het overigens ook altijd goed!

Wil je een mooie bos bloemen bestellen dan kan je op één van de bloemen klikken.

Afscheidscadeau leerlingen groep 8:

Voor de leerlingen van groep 8 een origineel afscheidscadeau kopen? Iets blijvend en dat leuk is om meer te geven. Al eens gedacht om een origineel afscheidscadeau te maken met de gehele klas of een mooie bos bloemen te bestellen voor de juf/meester en voor de leerlingen een kleinigheidje? Er zijn talloze mooie geschenken te vinden op het internet en enkele leuke tips op deze website.

Afscheidscadeau leerlingen groep 3 / afscheidscadeau leerlingen groep 5:

Iets leuks meegeven namens de leraren aan de kinderen? Wat is nou leuk voor deze kinderen? Je zou kunnen denken aan een leuke traktatie. Bijvoorbeeld enkele gezonde traktaties (van fruit bijvoorbeeld) en hier iets leuks van maken. Kijk op het internet voor meer leuke tips.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor leerlingen ->

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere thema’s, personen of gelegenheden:

Afscheidscadeau leerlingen
4.5 (90%) 12 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *