Afscheidscadeau leidinggevende

Afscheidscadeau voor de leidinggevende. Mooie persoonlijke mokken en nog veel meer!
Afscheidscadeau leidinggevendeEen leidinggevende heeft de groep geleid, of heeft je individueel begeleidt tot een bepaalt doel. Hoe dan ook: de leidinggevende heeft boven de groep gestaan, maar heeft zich persoonlijk ook onder iedereen begeven. Als je persoonlijke raakvlakken met je leidinggevende weet, dan is het bij afscheid van de leidinggevende leuk om daaraan te denken. Een afscheidscadeau wanneer je leidinggevende weggaat, is natuurlijk het leukst wanneer het persoonlijk is. Hieronder kom je enkele leuke tips tegen voor het kopen van een afscheidscadeau leidinggevende, tevens heb je de mogelijkheid om een afscheidscadeau te kopen!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een leidinggevende ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau leidinggevende:

Hieronder kan je enkele leuke cadeaus terugvinden die leuk zijn voor een afscheid van een leidinggevende. Enkele leuke tips zijn:

  • het geven van een bos bloemen kan leuk zijn (lees meer over bloemen bestellen hier).
  • een doos lekkere bonbons
  • een waardebon voor een tuincentrum, boekenwinkel of evenementenhal.
  • speciaal houthaard met aanstekers
  • een speciale pan
  • een boekje met informatie over vakanties/landen/auto’s/andere hobby-bezigheden
  • een gouden tip voor zijn echtgenote (zoals een dagje naar de sauna)
  • een georganiseerd uitje met de rest van de groep, of jullie samen.

Cadeau voor leidinggevende:

Het geven van gepersonaliseerde afscheidscadeaus is leuk: een handdoek of washandje met zijn/haar naam erop, een asbak met gouden embleempje, of een Donald Duck of Suske en Wiske. Veel leidinggevenden houden nog van oude strips en bladen. Dvd’s van allerlei soorten, van Avatar tot de Gladiator, van Scary Movie tot Independence Day en Saw, zijn allerlei films die gegeven kunnen worden. Een bioscoopbon in combinatie met een sushibon bezorgt de ex-leidinggevende een leuke avond met wellicht zijn gezin en/of partner/echtgenote. Samen, of met zijn allen een biertje drinken in het plaatstelijke café’tje om alles even goed te doorspreken, is in principe ook een leuk en erg persoonlijk afscheidscadeau (Afscheidscadeau leidinggevende).

Bekijk hier de afscheidscadeaus ->

Meer leuke afscheidscadeaus per thema:

Afscheidscadeau leidinggevende
4.6 (91.43%) 14 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *