Afscheidscadeau naar buitenland

Geef een stukje Nederland als afscheidscadeau! Kom op deze pagina meer te weten over het kopen van een mooi afscheidscadeau, bijvoorbeeld een prachtige bedrukte mok of een leuk Hollands tegeltje.
Afscheidscadeau naar buitenlandAls een vriend, collega of familielid naar het buitenland gaat verhuizen, is het leuk om een blijvende herinnering aan Nederland als afscheidscadeau te geven, een toepasselijk cadeau om de Hollandse roots van diegene aan te geven. Een mooie plant of bos bloemen is dan natuurlijk minder geschikt, want met een lange reis blijft zoiets niet goed. Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau naar buitenland versturen, leuke tips en meer over leuke afscheidscadeaus. Wat dacht u van een mooie bos bloemen naar het buitenland versturen, echt een oer hollandse bos of misschien wel een prachtig delfts blauw tegeltje met een eigen opdruk? Dit zijn slechts enkele tips! Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau (Afscheidscadeau naar buitenland)!

Bekijk hier de afscheidscadeaus naar het buitenland ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau naar buitenland, leuke tips en cadeaus:

Een echt authentiek Hollands souvenirtje is een leuke verrassing, maar het moet wel klein blijven. Degene die vertrekt heeft natuurlijk al genoeg om in te pakken en te verhuizen.
Je kunt denken aan de volgende afscheidscadeaus:

  • een sleutelhanger in de vorm van klompje
  • een kaasschaaf (een attribuut dat ze in andere landen vaak niet hebben)
  • een flesopener met rood-wit-blauw
  • een delfblauwe tegel (tegeltje maken) met een toepasselijke spreuk
  • een “overlevingspakket” met typisch Nederlandse lekkernijen zoals hagelslag, stroopwafels, dropjes, borrelnootjes. Let erop dat dit geen bederfelijke waar is. Bovendien moet het nog in de fabrieksverpakking zitten. (Afscheidscadeau naar buitenland tip)
  • een (kleine) Nederlandse vlag en andere oranje parafernalia die diegene kan gebruiken zodra Nederland meedoet aan een EK of WK voetbal.
  • bloembollen voor tulpen. Dit is alleen geschikt als iemand binnen Europa blijft. Zodra je buiten de EU komt, mogen dit soort artikelen om wettelijke redenen niet mee in het vliegtuig. (Afscheidscadeau naar buitenland tip)

Cadeau naar buitenland:

Als je een goed persoonlijk contact had met degene die naar het buitenland vertrekt, is het ook een superleuk idee om een mooie foto te laten afdrukken en deze in een lijstje aan te bieden. Dan is het een blijvende herinnering aan bijvoorbeeld de vriendengroep, de buurtjes, de voetbalclub of de collega’s (lees meer over een afscheid collega).

Cadeau verzenden naar buitenland?

Van plan om een mooi cadeau te laten verzenden naar het buitenland? Allereerst moet je je bedenken wat je leuk vindt om cadeau te doen en kijken naar webshops die ook naar het buitenland verzenden? Er is op het internet van alles te vinden over leuke afscheidscadeaus en andere cadeaus die naar het buitenland verzonden kunnen worden.

Bekijk hier de afscheidscadeaus naar het buitenland ->

Meer informatie over afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau naar buitenland
4.4 (87.62%) 21 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *