Afscheidscadeau oppas

Afscheidscadeau voor je oppas. Wat is leuk om cadeau te doen aan je oppas waar je afscheid van gaat nemen? 
Afscheidscadeau oppasEen oppas is vrij makkelijk met het kopen van cadeaus. Ze vinden meestal alles wel leuk om te krijgen: thee, een theesetje! Op deze pagina kom je veel meer te weten over een afscheidscadeau oppas, leuke geschenken en meer tips voor het kopen van het perfecte afscheidscadeau voor je oppas (Afscheidscadeau oppas).  Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau voor je oppas!

Ook voor een oppas kan het ontzettend leuk zijn om aan te komen met een mooi cadeau, hieronder staan enkele leuke cadeaus weergegeven.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een oppas ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau oppas:

  • een kussen
  • een boekje wat je oppas samen las met je kind
  • een foto voor de oppas met het huis/ of je kind!
  • een notitieblok voor de studie. Oppassers zijn vaak eind-tieners of begintwintigers, en vaak student (vrouwelijk
  • een leuke boekenbon of bon voor iTunes (voor muziek)
  • een leuk tijdschrift waarvan je weet dat de oppas deze graag leest

Iets wat betrekking heeft op een hobby van de oppas is erg leuk om te geven. Misschien heeft je kleintje wel een leuk idee om te geven voor zijn oppas? Zij hebben namelijk tijd met elkaar besteed, misschien hebben ze wel spelletjes gedaan of naar tv-
series gekeken! Een oppas heeft toch een tijdje rondgelopen in huis, aan de tafel gestudeerd, met je kindje gespeeld of gewoonweg goed opgelet. Ze hebben af en toe wat lekkers uit de koelkast gepakt, misschien vonden ze een bepaalde chocoladereep stiekem wel erg lekker. Dit is natuurlijk erg leuk om te geven, omdat dat ook aangeeft dat je elkaar dan een beetje kent!

Cadeau oppas:

Het cadeau is dus ook afhankelijk van hoelang je elkaar kent, en hoe goed de band eigenlijk was. Oppassers zijn al snel blij met een klein lief cadeautje, een bonbonnetje of simpelweg een tijdschrift. Vaak komt iets studie gerelateerd toch boven, want oppassers zijn vaak tijdelijk en moeten vaak studeren als ze afscheid nemen. Een blok of potloden kan dus van pas komen! Voor een oppas kan het altijd lastig zijn om een mooi afscheidscadeau te vinden.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een oppas ->

Meer thematische afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau oppas
4.4 (88.89%) 9 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *