Afscheidscadeau opvang

Vijf cadeautips voor je opvang! 
Afscheidscadeau opvangTerwijl je nog maar net aan het bekomen bent van de schok om een vreemde voor je kind te laten zorgen, staat er al weer een nieuwe mijlpaal voor de deur: de kleuterschool. Je zoon of dochter is hier gelukkig al helemaal voor klaargestoomd, dankzij de zorg op maat die de opvang aan je kleintje bood. Traantjes van je kleintje, maar vooral van mama of papa zelf, zullen door die geruststellende gedachte tot een minimum beperkt kunnen blijven. De opvang verdient dus zeker en vast een fijne attentie! Weet je niet goed waar je hen blij mee kan maken? Hieronder alvast vijf ideeën om je op weg te helpen. Veel plezier met het uitzoeken van het perfecte afscheidscadeau opvang.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor de opvang ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau opvang:

  1. Een opvang is nooit verlegen om extra materialen, dus een mandje met knutselgerei is altijd een goed idee.
  2. Stel een gepersonaliseerd fotoboekje samen met enkele foto’s over de hele
    opvangperiode heen en een tekstje in naam van je kind geschreven. Het zal zeker warm onthaald worden.
  3. Geef een mooie bloempot met de naam of een foto van je spruit op gedrukt. Dit kan de opvang dagelijks extra opfleuren, zeker als je zaadjes van vergeet-mij-nietjes erbij cadeau doet!
  4. Speelgoed is ook altijd een prima idee. Geef gerust stuks van populaire verzamelsets cadeau. De opvang en de achterblijvende vriendjes zullen je dankbaar zijn.
  5. Chocola en bloemen zijn dan wel de klassiekers, maar met reden. Niemand is ongevoelig voor schoonheid en lekkernijen. Het nadeel is wel dat dit soort cadeaus vergankelijk zijn, maar met een leuk gepersonaliseerd kaartje erbij is het aandenken voor eeuwig.

Wat je ook beslist om cadeau te doen, de verzorgers van de opvang gaan sowieso blij zijn om te weten dat je de periode bij hen afsluit met een goed gevoel en brede glimlach.

Afscheidscadeau juf opvang:

Zo ook voor een juf (afscheid collega bijvoorbeeld) kan het lastig zijn om een mooi afscheidscadeau te vinden. Door op één van de blauwe links te klikken kan je de meest originele en persoonlijke cadeaus terugvinden bij de fotocadeau specialist!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor de opvang ->

Meer pagina’s:

Afscheidscadeau opvang
4.5 (90%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *