Afscheidscadeau pensioen

Vijf tips om passend van je gepensioneerde collega afscheid te nemen.
Afscheidscadeau pensioenJaren heb je lief en leed gedeeld met die ene fijne collega en dan is de dag plots daar: diens pensioen. Afscheid nemen van iemand die je anders op dagelijkse basis ziet, is niet gemakkelijk, maar verdient zeker een welgemeende attentie. Hier alvast vijf tips om je collega vrolijk een nieuwe levensfase in te sturen. Tevens heb je de mogelijkheid om een mooi afscheidscadeau voor een pensioen (afscheidscadeau pensioen) te kopen, bijvoorbeeld een mooi persoonlijk cadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het pensioen ->

Afscheidscadeau pensioen:

  1. Verzamel foto’s van jullie samen over de hele samenwerkingsperiode heen. Schik ze in een boek en voorzie eveneens tekstjes met persoonlijke anekdotes over jullie. Nog leuker is het als je er een persoonlijke krant van maakt! In ieder geval een mooi aandenken dat zeker gekoesterd zal worden. (Afscheidscadeau pensioen tip)
  2. Je collega zal binnenkort veel tijd hebben om opnieuw in te vullen. Een bon voor een
    cursus over diens favoriete onderwerp is dan een goed idee, zeker als jij zelf ook zou mee gaan. Op die manier kunnen jullie elkaar toch blijven zien.
  3. De gepensioneerde vandaag de dag is niet meer weg te denken zonder laptop in diens relax. Een ergonomische laptoptafel kan dan onvoorziene blessures door de hele dag surfen vermijden.
  4. Gepensioneerden durven het al eens snel koud hebben. Daarom zijn cadeaus gericht op warmte zeker aan te raden. Magnetron sloffen zijn hier een goed voorbeeld van. Die kan je, je raadt het al, in de magnetron steken om op te warmen en je collega heeft dan meteen lekker warme voeten als die ze daarna aan trekt. (Afscheidscadeau pensioen tip)
  5. Veel pas gepensioneerden nemen eindelijk dat vliegtuig voor die lang uitgestelde wereldreis. Een kraskaart, waar de bezochte landen kunnen afgekrast worden, zou dan een passend cadeau zijn.

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau pensioen collega:

Welke cadeau je ook geeft aan je collega: hij of zij zal sowieso de boodschap krijgen dat diens inzet en vriendschap die gewaardeerd werden. Het wordt dus zeker een afscheid met een glimlach. Wanneer je iets anders wilt gaan kopen dan één van bovenstaande tips als afscheidscadeau voor iemand die met pensioen gaat dan kan het leuk zijn om een mooie bos bloemen te bestellen.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor het pensioen ->

Meer informatie:

Afscheidscadeau pensioen
4.5 (90%) 8 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *