Afscheidscadeau peuters

Afscheidscadeautjes voor peuters. Hieronder kom je meer te weten over afscheidscadeaus voor peuters.
Afscheidscadeau peutersAls je peuter afscheid moet nemen van zijn of haar vriendjes op het kinderdagverblijf of bij de gastouder, dan is het leuk als je je kind op de laatste dag wat afscheidscadeautjes meegeeft. Maar wat koop je voor kinderen van 2 of 3 jaar? Groot of duur hoeft het niet te zijn. Een kinderhand is immers gauw gevuld. Als je ervoor zorgt dat de traktatie leuk is ingepakt of kleurrijk is, dan zijn de meeste peuters al snel blij. Wat lekkers om te eten is ook altijd goed. Het kan namelijk leuk zijn om te trakteren (lees hier meer over traktaties) maar ook is het leuk om een cadeautje te knutselen als afscheidscadeau peuters. Veel plezier met het maken en eventueel met het bedenken van een mooi afscheidscadeau voor een juf/meester of voor de peuters zelf!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor peuters en meer ->

Afscheidscadeau peuters:

  • Voor meisjes zijn armbandjes met felgekleurde, plastic kraaltjes een prima afscheidscadeautje. Natuurlijk zijn er ook jongetjes die hier blij mee zullen zijn.
  • Een stuiterbal is ook vaak een succes (wel even checken of de kinderen hem niet duur kunnen slikken), net als een gekleurd potlood met een gummetje. Of wat dacht je van een bellenblaas? Verpak het speelgoed in een grappig zakje of tasje waar je eventueel nog de naam van je kind op schrijft.
  • Wil je duidelijk maken dat het om een afscheidscadeautje gaat, dan kun je een flink aantal soepstengels kopen en om de bovenkant van elke stengel een papiertje vouwen. Je hebt dan lekkere afscheidsvlaggetjes! Op het papiertje kun je nog een toepasselijke tekst schrijven. (Afscheidscadeau peuters tip)
  • Bij (kinder)boekhandels vindt je tegenwoordig verpakkingen met tien of twaalf miniboekjes erin. Alle boekjes gaan over dezelfde hoofdpersoon, maar ze bevatten allemaal aparte verhaaltjes. Om het nog persoonlijker te maken, kun je een korte afscheidsboodschap op de eerste pagina van de boekjes schrijven.

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau stage peuters:

Voor iemand die stage heeft gelopen bij de peuters een cadeautje geven? Wat is leuk en waar houdt hij/zij van? Een mooie bos bloemen (lees hier meer over bloemen bestellen) doet het altijd goed trouwens. Maar ook leuke persoonlijke cadeautjes zijn leuk en cadeautjes die je met de klas hebt gemaakt! De leukste cadeaus voor een afscheid van een collega zijn op het internet te vinden. Ook is het bestellen erg gemakkelijk via het internet en heb je vaak zo een cadeautje thuisbezorgd!

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor peuters en meer ->

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere thema’s, gelegenheden en personen:

Afscheidscadeau peuters
4.4 (88.57%) 14 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *