Afscheidscadeau reizen

Ik ga op reis en ik neem mee. Alles over het kopen van een afscheidscadeau dat te maken heeft met reizen of voor iemand die op reis gaat!
Afscheidscadeau reizenKen je de term minimum packing? Als reiziger neem je het liefst zo min mogelijk mee; zowel in omvang als in gewicht. Maar wat geef je iemand die op reis gaat als afscheidscadeau? Een bos bloemen overleeft de reis zeker niet en een bon is op de plaats van bestemming mogelijk niet in te wisselen.  Op deze pagina kom je meer te weten over het kopen van een leuk afscheidscadeau dat te maken heeft met reizen of iemand die gaat reizen. Veel plezier met het kopen van een uniek afscheidscadeau. Ben je van plan om een mooie reis te maken naar een bepaald land of gaat iemand op reis? Dan kan een afscheidscadeau ontzettend leuk zijn om te geven. Op deze pagina kom je enkele tips tegen voor het kopen van een afscheidscadeau reizen.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus reizen ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau reizen:

Reizigers zijn gebaat bij praktische cadeaus. Het liefst ruimtebesparende cadeaus of cadeaus die hun reis zullen vergemakkelijken. En natuurlijk speelt het gevoel van het thuisfront mee willen nemen ook een grote rol. Dus iets waarin herinneringen meegenomen kunnen worden, is bij uitstek een fijn afscheidscadeau.
Als iemand de grens over gaat, is het heel belangrijk dat je zorgt dat het afscheidscadeau bij controle aan de grens niet zal worden ingenomen. Denk hierbij aan alcoholische afscheidscadeaus, cadeaus die licht ontvlambaar zijn of spuitbussen. In
veel gevallen kun je deze informatie vinden op de site van internationale luchthavens.
Maar wat voor afscheidscadeaus zijn dan geschikt?

  • een fotoboekje met mooie momenten (voor de dagen dat heimwee toeslaat)
  • een kofferriem die enorm opvalt (zodat de reiziger zijn koffer meteen terugvindt op de kofferband) (Afscheidscadeau reizen tip)
  • een klein verzorgingssetje met bijvoorbeeld lippenbalsem, handcrème, wat lotiondoekjes en voetpoeder. (want reizen is een aanslag op je lichaam en vooral vliegreizen kunnen je uitdrogen)
  • een woordenboekje met pictogrammen (voor als de reiziger er in de vreemde taal ook niet meer uitkomt)
  • een mooi vormgegeven schrift waarin de reiziger zijn reiservaringen en leuke anekdotes in kwijt kan, natuurlijk met een handige vastgemaakte pen.

Cadeau reizen nodig?

Gaat er iemand op reis? Persoonlijke cadeaus doen het altijd goed, ook met een Hollands tintje! Denk aan een leuk bedrukt tegeltje met een leuke spreuk erop.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus reizen ->

Wedden dat jouw afscheidscadeau meegaat in de koffer!

Meer pagina’s over afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau reizen
4.8 (95%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *