Afscheidscadeau team

So long farewell, Auf Wiedersehen!
Afscheidscadeau teamZe hebben voor je klaargestaan en wat er ook was, je kon het met ze delen. Maar de tijd van afscheid nemen is aangebroken en je wilt ze niet met lege handen laten gaan. Een heel team hetzelfde afscheidscadeau geven is lastig. En onderscheid maken door de één iets anders te geven dan de ander, kan tot scheve gezichten leiden. Wat te denken van een team van mannen én vrouwen? Hoe stem je je afscheidscadeau zó af dat het voor iedereen leuk is? Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau team! Veel plezier met het kopen van een origineel cadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een team ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau team:

In de eerste plaats is het belangrijk om goed te kijken naar je team; wat vinden ze leuk, waar hechten ze waarde aan? En met welk cadeau laat je zien dat je ontzettend blij met ze bent?

Er zijn een aantal veilige opties:

  • een mooie bos bloemen (want bloemen houden van mensen)
  • bedrukte bidons
  • mokken met eigen opdruk
  • een pen, al dan niet ingegraveerd met een bedanktekst (een nuttig cadeau dat bijzonder stijlvol kan zijn)
  • een dinerbon (voor het team dat wellicht samen nog iets leuks wil gaan doen. Met eigen partner kan dan ook natuurlijk)
  • een bioscoopbon (voor een jong team of als er net een geweldige film is uitgekomen die ze moeten hebben gezien.)
  • een boek (natuurlijk een beetje toegespitst op de reden waarom dit team ooit samengesteld is, bijvoorbeeld muziek, artistiek, commercieel, dienstverlenend)

Cadeau voor team:

Natuurlijk kun je ook voor een slijterijbon gaan, maar houd dan ook rekening met de eventuele geheelonthouders. Afscheid nemen (lees meer over een afscheidscadeau) van een team maak je persoonlijk door voor ieder afzonderlijk een vriendelijk kaartje te stoppen in het afscheidscadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een team ->

Meer thematische afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau team
4.7 (93.33%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *