Afscheidscadeau tips

Tips voor een geslaagd afscheidscadeau! Koop een origineel afscheidscadeau of verras iemand met een mooie bos bloemen!
Afscheidscadeau tipsAfscheid nemen is altijd moeilijk. Gelukkig zijn er manieren om afscheid minder moeilijk te maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een afscheidscadeau te geven aan degene van wie je afscheid neemt. Maar wat is een gepast afscheidscadeau om te geven wanneer je afscheid gaat nemen van iemand? Op deze pagina kom je enkele leuke tips tegen voor het kopen van een afscheidscadeau (Afscheidscadeau tips). Veel plezier met het kopen van een leuk afscheidscadeautje!

Bekijk hier de afscheidscadeaus en tips ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau tips:

  • Waar neem je afscheid?

De praktische zaken zijn erg belangrijk van het bepalen van een afscheidscadeautje. Wanneer je bij iemand thuis afscheid gaat nemen kan je best een bos bloemen meenemen voor iemand, maar dat is niet zo handig wanneer jullie afscheid gaan nemen bij een druk spoor.

  • Wat geef je aan iemand?

Het is natuurlijk erg lastig om te bepalen wat je iemand moet geven wanneer je afscheid gaat nemen. Het is erg belangrijk dat je cadeautje vooral erg persoonlijk is, om degene aan wie je het geeft een beetje te troosten. Een standaard doosje merci of voorverpakte bos bloemen is dus niet aan te raden. Dit betekent natuurlijk niet dat chocola en bloemen uit ten boze zijn, integendeel. Maar probeer in plaats daarvan de favoriete chocola of favoriete bloemen van die persoon te kopen, dat is veel persoonlijker.

Tips afscheidscadeau collega:

  • Een zelfgemaakt, persoonlijk cadeau.

Zeker wanneer je voor een langere tijd afscheid van iemand neemt is het leuk om een zelfbedacht, persoonlijk cadeau te geven. Dit kan van alles zijn, en is leuk in combinatie
met bijvoorbeeld bloemen of chocola. Je zou een mooie brief kunnen schrijven, maar ook iets laten maken. Zoals een sleutelhanger of kussensloop met een foto van jou/jullie met een mooie herinnering. Ook zou je bijvoorbeeld een fotoboek kunnen maken. Voor een collega kan het ontzettend leuk zijn om een zelf gemaakt cadeau te geven, net even iets persoonlijker.

Tips afscheidscadeau stage:

Heeft er iemand stage gelopen binnen jouw bedrijf/organisatie dan kan het leuk zijn om hem of haar te bedanken voor de inzet. Denk aan een mooie bos bloemen of een ander leuk geschenk. Klik op één van de blauwe links om de mooiste geschenken terug te vinden m.b.t. persoonlijke cadeaus, die het altijd goed doen!

Bekijk hier de afscheidscadeaus en tips ->

Meer thematische afscheidscadeaus:

Afscheidscadeau tips
4.4 (87.5%) 8 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *