Afscheidscadeau werkgever | Werkgever cadeautjes.

Afscheid werkgever, alles over leuke afscheidscadeaus voor een werkgever. 
Afscheidscadeau werkgeverJe werkgever ken je waarschijnlijk al jaren. Elke dag kom je hem of haar tegen op je werk, jullie hebben een unieke relatie. Als hij of zij daarom weggaat is het daarom natuurlijk leuk om een afscheidscadeau mee te geven, als blijk van dank voor alle jaren dat jullie samen hebben gewerkt. Of je hem of haar nou heel goed kent of alleen maar oppervlakkig contact hebt, het is altijd een aardig gebaar om ten minste iets kleins te kopen. Kom hieronder enkele leuke voorbeelden tegen voor een afscheidscadeau werkgever. Veel plezier met het uitzoeken van een passend cadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een werkgever ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Afscheidscadeau werkgever:

Voorbeelden van zulke afscheidscadeau’s zijn:

  • Iets dat ze kunnen meenemen naar hun eventuele volgende werkplek. Gepersonaliseerde pennen, een muismat met eigen opdruk, er zijn heel veel dingen te vinden. (Afscheidscadeau werkgever tip)
  • Iets dat ze mee naar huis kunnen nemen om zich jou te herinneren. Als je zijn of haar hobby of stijl kent kun je iets meegeven wat hierop aansluit: een klein beeldje van een lievelingsdier of een mok die helemaal bij hem of haar past. (Afscheidscadeau werkgever tip)
  • Iets dat ze kunnen consumeren. Dit is een goede keus als je ze niet heel erg goed kende, maar het toch leuk is om ze iets mee te geven. Denk hierbij aan luxe chocolaatjes of een bos bloemen.

Cadeau werkgever, meer informatie:

Je kunt ook je collega’s optrommelen om samen allemaal wat in te leggen, en van dat bedrag iets groters te kopen. Misschien is je werkgever wel een koffiefanaat, dan is het fantastisch om hem of haar een topkwaliteit koffiezetapparaat te schenken. Als je hem of haar niet goed kende, kun je dan tóch meedoen aan een leuk en persoonlijk afscheidscadeau.

Bekijk hier de afscheidscadeaus voor een werkgever ->

Meer informatie:

Afscheidscadeau werkgever
4.5 (90%) 4 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *