Afscheid juf

Afscheid juf

Afscheidscadeau juf, alles over het afscheid nemen van een juf.
Afscheid jufAls je kind klaar is voor de volgende stap en naar een andere school gaat, dan wil je natuurlijk wel een leuk afscheidscadeau aan de juf geven. Al die jaren van aandacht en zorg voor je kind mag namelijk best eens beloond worden met iets bijzonders! Zo laat je zien dat je persoonlijk een bedankje wil geven, iets dat echt gewaardeerd wordt door de juf omdat betrokkenheid bij degene die je kind lesgeeft niet altijd vanzelfsprekend is. Een mooi gebaar voor een bijzonder mens! Een prettige bijkomstigheid is dat je kind het ongetwijfeld heel leuk zal vinden om het afscheidscadeau aan de juf te overhandigen als eenmaal het moment gekomen is dat hij of zij voor het laatst in de klas zal zijn. Bekijk hieronder meer over een afscheid juf, maar ook een afscheid juf kinderdagverblijf.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een juf ->

Afscheid juf:

Natuurlijk kun je kiezen uit een hele rits afscheidscadeautjes, maar hoe maak je de juiste keuze? Simpel: geef iets waar jij je goed bij voelt en waarvan jij denkt dat de juf het zeker op prijs zal stellen als bedankje. We geven je graag wat voorbeelden, zodat je een gedegen keuze kunt maken voor je afscheidscadeau voor de juf:

  • Een pot met snoep of een bakmix met hieraan een persoonlijk kaartje
  • Een mok met daarop een tekst die duidelijk maakt dat zij de beste juf is
  • Een decoratiehart met een mooie, persoonlijke tekst
  • Een mooie plant
  • Een theepot met daarop een tekst die persoonlijk door jouw kind geschreven is, al dan niet met een aanvulling van jou zelf
  • Een schort met een verftekening van de hand van je kind erop, of een ander leuk schort

Een mooie mok geven als afscheidscadeau?

LEES HIER MEER OVER EEN MOK BEDRUKKEN ALS AFSCHEIDSCADEAU ->

Afscheid juf kinderdagverblijf:

Gaat er een juf weg van het kinderdagverblijf, bijvoorbeeld omdat zij een nieuwe baan heeft gekregen, met zwangerschapsverlof gaat of een andere reden? Dan is het geweldig om haar eens te bedanken met een persoonlijk cadeau. Wanneer je voor een juf leuke traktaties wilt gaan maken of namens jou als juf voor de klas leuke traktaties dan kan je meer informatie inwinnen op: www.traktaties.nl.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor een juf ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk voor een afscheid?

Meer informatie over afscheidscadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.