Afscheidscadeau groep 2

Afscheidscadeau groep 2

Afscheid nemen van groep 2 met een gepast afscheidscadeau!
Afscheidscadeau groep 2Voor veel kinderen is het erg spannend om van groep 2 de overstap te maken naar groep 3. Vaak zit groep 1 en 2 gecombineerd, en hebben ze dus hun hele carrière op de basisschool dezelfde docent gehad. Deze docent(e) heeft je kind de eerste stapjes naar kennis gegeven, en het kan dus zo zijn dat je het gepast vindt om een cadeautje aan haar te geven als dank hiervoor. Maar wat geef je aan een basisschoollerares? Bekijk hieronder meer over een afscheidscadeau groep 2.

Een mooi bedrukt tegeltje of een mooie mok namens alle collega’s of leerlingen? Ga voor meer informatie naar de specialist door op één van de links te klikken. Veel plezier met het kopen en het geven van een mooi afscheidscadeau voor groep 2.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Afscheidscadeau groep 2:

  • Veel cadeautjes.

Het is natuurlijk niet zo dat jij als enige op het idee bent gekomen om een cadeautje te geven aan de docent van je kind. Meerdere mensen zullen iets willen geven. Je kunt dus een lekkere doos bonbons voor hem of haar kopen of een mooie bos bloemen
geven, maar de kans is groot dat ze al veel van zulke cadeaus krijgt. Toch is het geen slecht idee. Als je erg ondernemend bent, kan je samenzweren met de andere ouders. Misschien kunnen jullie gezamenlijk iets geven aan de docent, zoals een dinerbon of een mooie collage tekeningen van de kinderen. (Afscheidscadeau groep 2 tip)

  • Laat de kinderen iets maken.

De docent(e) kent je kind waarschijnlijk erg goed, en vindt het waarschijnlijk ook erg jammer dat hij of zij weg gaat. De kans is groot dat de juf of meester een band met je kind heeft opgebouwd. Het is daarom een leuk idee om je kind iets te laten maken voor de juf of meester. Je kan je kind bijvoorbeeld iets laten tekenen, schilderen of knutselen voor de docent(e). Je kunt het ook breder trekken, en als je kind bijvoorbeeld van Lego houdt een creatie van de school/docent(e) laten maken, die je vervolgens in fotovorm aanbiedt. (Afscheidscadeau groep 2)

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau leraar of lerares groep 2:

Al eens gedacht aan het geven van een mooie bos bloemen voor een leraar of lerares waar afscheid van genomen gaat worden? Klik op één van de blauwe links om de mooiste bloemen te bekijken en te bestellen.

Cadeau voor groep 2, wat is leuk?

Een cadeau voor de leerlingen van groep 2 nodig? Hieronder staan enkele leuke voorbeelden weergegeven. Deze cadeaus zijn veelal helemaal naar jouw eigen smaak te personaliseren! Klik op één van de links om dit cadeau te bekijken.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Dit soort cadeaus worden persoonlijke cadeaus genoemd en zijn al verkrijgbaar vanaf een paar euro.

Veel plezier!

Bekijk hier de afscheidsbloemen >>

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere gelegenheden en andere thema’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.