Afscheidscadeau groep 7

Afscheidscadeau groep 7

Afscheidscadeau voor groep 7.
Afscheidscadeau groep 7Een afscheidscadeau voor groep 7 kopen is een grote uitdaging! Iets kopen wat iedereen leuk vindt en goed mee kan nemen. Een chocola voor ieder kind, of een klein leerboekje kan leuk zijn. Misschien hebben jullie wel een musical met zijn allen gedaan en kan er een leuk aandenken daarvan gemaakt en gegeven worden aan de leerlingen van groep 7! Bekijk hieronder meer over afscheidscadeau groep 7!

Een mooie cadeau bestellen? Klik dan hieronder op één van de links.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor groep 7 ->

Afscheidscadeau groep 7:

Dit zijn allemaal kleine dingetjes die kinderen leuk vinden. Of een tekenset met allerlei kleurstiften, gum en/of meetlatje. Denk aan iets wat de klas echt leuk zou vinden. Misschien vinden de kinderen het wel leuk om een foto te ontvangen van de klas, mooi ingelijst.

Wat het ook altijd goed doet: een mooie vulpen! Die kunnen kinderen voor de rest van hun leven gebruiken, wellicht gegraveerd met de naam van de basisschool. De vulling kunnen ze vervangen. Kinderen moeten ook licht op hun fiets hebben wanneer het donker wordt, dus misschien kunnen lampjes in de vorm van een disco of hartje wel een leuk afscheidscadeau zijn (maar ook voor een afscheid van een collega kan een leuk lampje of een ander cadeau leuk zijn!). Een kaartspel kan het ook goed doen, mits het wordt uitgelegd door de meester/juffrouw!

Kinderen houden enorm van snoepgoed, dus een chocoladereep of een lekker snoepje is ook erg leuk. Dit is helaas niet iets wat ze langer kunnen gebruiken! Het moet wel een cadeau zijn waarmee de ouders akkoord gaan. Denk dus aan iets liefs en kleins, het moet ook niet te duur zijn! Kinderen zijn al snel tevreden.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Meer informatie over afscheidscadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.