Afscheidscadeau groep 8

Afscheidscadeau groep 8

Afscheidscadeau groep 8, wat is leuk om te geven aan de leerlingen die van school af gaan? Op deze pagina kom je de leukste tips tegen voor het kopen van een afscheidscadeau voor de leerlingen van groep 8! Veel plezier met het geven van één van de unieke geschenken!
Afscheidscadeau groep 8De laatste klas van de basisschool, groep 8. Met de klas op schoolkamp en de eindmusical met het afscheid nemen van elkaar, in zicht is voor veel kinderen uit die groep, maar ook voor de leerkrachten en ouders vaak een emotioneel moment. Bij het afscheid van groep 8 verdienen de leerlingen en de leerkrachten daarom een mooi afscheidscadeau, waar ze later met plezier aan terug kunnen denken. Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau groep 8!

Bekijk hier alle afscheidscadeaus voor groep 8 ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau groep 8!

 • Originele groep 8 afscheidscadeaus.

Niet alleen de school geeft leuke attenties aan de leerlingen, ook de kinderen geven de juffen en de meesters een leuke herinnering cadeau. Een cadeau voor zowel leerlingen en de leerkrachten van groep 8 is natuurlijk nog leuker, zoals:

 • Samen een tijdschrift maken met alle hoogtepunten van de klas en leerkracht
 • Een jaarboek met een interview van alle leerlingen en leerkrachten met foto’s erbij.
 • Collage van alle kinderen en leerkracht
 • Een spiegel met namen van alle kinderen erin gegraveerd
 • Grote schilderijdoek met eigen tekeningen met naam erbij

Door overigens op één van deze mooie bloemen te klikken kom je bij de specialist terecht waar je de mooiste bloemen kunt gaan bestellen en laten bezorgen, zo ook voor groep 8! Veel plezier met het uitzoeken van een mooi afscheidscadeau.

Afscheidscadeau groep 8 knutselen?

Zelf iets maken voor je leraar/lerares/leerlingen! Je kunt ook kiezen om een cadeau apart te geven aan de leerkracht, bijvoorbeeld een mok met je foto met de leraar erop of een persoonlijk dienblad met een foto of tekst. Een zelfgemaakt schilderijtje met een eigen bedachte spreuk is ook origineel en persoonlijk om te geven als afscheidscadeau.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Zelf gemaakt afscheidscadeau:

Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om online jouw eigen cadeau te maken, dit wordt ook wel personaliseren genoemd. Het leuke is dat met vrijwel elke foto of tekst iets gedaan kan worden. Hierbij kan je denken aan een leuk tegeltje, maar ook een mooie bos bloemen met een leuk mandje erbij (thuis zelf maken bijvoorbeeld), een prachtige badjas met naam of een heerlijk zachte handdoek met naam. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele gepersonaliseerde cadeaus welke er op het internet te vinden zijn. Wanneer je dit soort geschenken wilt bekijken dan kan je “googlen” op:

 • Handdoek met naam
 • Mok met foto (tip)
 • Fotocadeau
 • Badjas met naam

Veelal zijn de bedrijven die bovenaan staan in Google het meest interessant om een persoonlijk afscheidscadeau te kopen.

Afscheidscadeau groep 8 stage:

 • Afscheidscadeau uitjes.

Heeft er iemand stage gelopen bij de groep 8 klas en ga je daar afscheid van nemen? Dan is het misschien leuk om iets met hem of haar te doen en de leerlingen van groep 8! Een afscheidscadeau uitje is voor veel kinderen en leerkrachten ook leuk om te doen. Met de hele klas een High-Tea of gezellig picknicken in het park. Een dagje naar het strand of naar het theater. Iets leuks met elkaar doen maakt afscheid nemen een stuk makkelijker.

Bekijk hier alle afscheidscadeaus ->

Meer thematische afscheidscadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.