Afscheidscadeau stage

Afscheidscadeau stage, gaat er een stagiaire weg? Geef een leuk afscheidscadeau voor iemand die weggaat.
Iedereen moet ergens beginnen, je kunt geen ervaring opdoen als je nergens een kans krijgt. Door middel van stages kunnen leerlingen kennis maken met het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven draagt op zijn beurt bij aan opleiden van eventuele nieuwe medewerkers en kan tegen een kleine vergoeding projecten aanpakken die anders misschien nog op de stapel waren blijven liggen. Naast een stagevergoeding is het natuurlijk ook heel leuk voor de stagiaire als hij of zij een leuk afscheidscadeau krijgt wat een leuke herinnering is aan de stageperiode. Kom hieronder meer te weten over een afscheidscadeau stage, een leuk cadeau voor een stagiair(e) is lastig te vinden soms. Wij geven je enkele tips om een mooi afscheidscadeau te kunnen kopen, bijvoorbeeld een mooie bos bloemen of een persoonlijk cadeau!

Afscheidscadeau stage:

Het is natuurlijk leuk om een cadeau te geven wat echt bij het bedrijf maar ook bij de stagiair(e) past. Je zou iets kunnen maken met het logo van het bedrijf erop. Denk hierbij voorbeeld aan:

  • Een pen met logo van het bedrijf
  • Een mok met logo van het bedrijf
  • Een schrijfmap met logo (Afscheidscadeau stage tip)

Cadeau voor stagiair(e):

Maar je kan natuurlijk ook iets geven wat echt bij de doelgroep van de stagiair(e), in dit geval van we uit van jongeren, past. Hierbij kun je dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Een powerbank, eventueel ook met log
  • Een blue tooth box, ook deze kan natuurlijk met logo gemaakt worden
  • Koptelefoon (Afscheidscadeau stage tip)
  • Telefoonhoesje

Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om een blijk van waardering te geven in de vorm van een getuigschrift. Deze kan de stagiair(e) dan gebruiken bij eventuele toekomstige sollicitaties. Afhankelijk van de duur van de stage kun je een uitgebreide of kort getuigschrift opstellen.

Ook zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om te gaan voor een standaard cadeautje, wij wensen je in ieder geval veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau!

Afscheidscadeau stagebegeleidster:

Afscheidscadeau voor de stagebegeleidster.

Een goede stagebegeleider of begeleidster is erg waardevol. Vooral in deze tijd van bezuinigingen en reorganisaties is het erg prettig wanneer er iemand is die toch tijd en aandacht besteed aan jou als stagiar(e), zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige beroep. De stagebegeleider leert je veel nieuwe dingen en helpt je bij het opdoen van nieuwe vaardigheden. Daarom is vanzelfsprekend dat je aan het einde van je stage een leuke bedankje voor hem of haar meeneemt. Maar wat kun je je stagebegeleider nu het beste cadeau doen?

De meeste mensen houden van bloemen of chocolade. Het ligt dan ook voor de hand om een van deze dingen cadeau te geven. Natuurlijk is het dan wel handig om van tevoren te informeren naar allergieën. Als je twijfelt welke bloemen in de smaak vallen, kun je meestal het beste gaan voor een mooi gemengd boeket. Voor de chocolade geldt hetzelfde; als je een doos met verschillende chocolaatjes uitzoekt, is de kans groot dat er iets tussen zit waar je stagebegeleider van houdt.

Als je graag met een origineler cadeau op de proppen wilt komen, maar toch zeker wilt weten dat je goed zit, zou je voor een waardebon kunnen gaan. Op die manier kan je stagebegeleider iets uitzoeken dat bij hem of haar past. Waardebonnen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten. Van tijdschriftenbonnen tot tegoedbonnen voor een verzorgd etentje.

Als je een cadeau gevonden hebt, vergeet dan vooral niet om er nog een leuk kaartje bij te doen. Missie geslaagd!

Meer informatie over afscheidscadeaus voor andere gelegenheden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.