Afscheidscadeau zwangerschapsverlof

Afscheidscadeau zwangerschapsverlof

Vijf cadeautips voor die hoogzwangere collega.
Afscheidscadeau zwangerschapsverlofHoewel je die leuke, intussen mooi rond geworden, collega liever niet voor een paar maanden ziet vertrekken, wil je haar toch met het allerbeste gevoel haar zwangerschapsverlof in sturen. Dit vraagt dus om een fijne attentie! Als je niet meteen weet waar je een hoogzwangere vrouw plezier mee kan doen, dan kan je hieronder alvast vijf gepaste ideeën terugvinden. Kom ook hieronder meer te weten over het kopen van een mooi afscheidscadeau zwangerschapsverlof, bijvoorbeeld een mooie bos bloemen (bijvoorbeeld online bloemen bestellen om het jezelf wat gemakkelijker te maken).

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Afscheidscadeau zwangerschapsverlof:

  1. Geef een pampertaart met verschillende merken pampers. Op die manier kan de aanstaande moeder al van bij de geboorte op een budgetvriendelijke manier testen welke pampers de beste keuze voor haar zijn.
  2. Babykleren heeft een aanstaande moeder nooit genoeg, zeker niet als het gepersonaliseerde zijn met bijvoorbeeld de naam of achternaam van het kindje op geborduurd.
  3. Als je kan achterhalen wat je collega haar favoriete snack is, koop die dan in alle mogelijke variëteiten voor haar zodat moeder en baby ten volle kunnen smullen.
  4. Wanneer je liever de focus legt op je collega zelf, dan is een mandje met verzorgingsproducten steeds een goed idee. Zo kan ze die laatste loodjes toch met iet of wat comfort nog doorstaan. (Afscheidscadeau zwangerschapsverlof tip)
  5. In de lijn van het voorgaande is je zwangere collega (lees meer over een afscheid van een collega) misschien ook wel te vinden voor een deugddoende wellness. Je kan haar dan een bon cadeau doen of concreet een sessie regelen voor haar. Let er echter op dat ze niet met hitte geconfronteerd zou worden, zoals bij een sauna het geval is, want dat wordt afgeraden voor zwangere vrouwen. Een uur massage is dan een beter alternatief. Indien je wellnesscadeau zou bedoeld zijn voor na de geboorte, zorg er dan zeker voor dat de bon lang genoeg geldig is. Weinig moeders hebben immers na hun bevalling meteen tijd om even een dagje te niets te doen.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Afscheidscadeau juf zwangerschapsverlof:

Welke je attentie je ook geeft, je collega zal met een goed gevoel haar zwangerschapsverlof ingaan en misschien wel reikhalzend weer uitkijken naar jullie weerzien! Ook wanneer je van een juf afscheid gaat nemen, bijvoorbeeld als zij met zwangerschapsverlof gaat dan kan je een leuk persoonlijk cadeau bestellen.

Bekijk hier meer over afscheidscadeaus ->

Meer informatie over afscheidscadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.